Как да направим Перфектната очна линия

Очната линия е истинското предизвикателство към мъжкия пол. Тя винаги може да ви представи по най-добрия начин подчертавайки вашите очи и мигли.
Много дами се отказват от очната линия, защото нейното поставяне не е толкова лесно и често няма симетрия между линията на двете очи. Обикновено е трудна и досадна задача, но определено тя е ключова за вашият стил и визия.

Но когато разберете тайна за перфектната очна линия, тя никога вече няма да представлява трудност за вас. Има някои допълнителни тънкости, към които е препоръчително да се придържате:

Ако вашите очи са малки, препоръчваме ви да поставяте очна линия само в края на окото, за да постигнете максимален визуален ефект на уголемяване и издължаване.
При кръгли очи е добре да се поставя до средата на окото, като се започне от външния край към средата с по-дебел и изразен външен край, с тънко и стилно завършване към средата на окото.
Дамите с перфектните очи – бадемови могат да рискуват и да направят пълна очна линия от вътрешния до външния край с добре изразен край тип – котешка извивка

Ако не се получи желатана очна линия от първия път НЕ се отказвайте, всяко нещо изисква практика и увереност. Опитайте отново и отново

Препоръчваме ви да използвате течна очна линия, защото покрива много добре и придава по-изтънчен стил. Вече има иновативна очна линия, която е във вида на туширащ маркер с печат. С нея определено е мноого по-лесно, а и винаги симетрично. За нея ще пишем по-надолу.

Ще ви споделим един трик за лесно поставяне на очна линия тип – котешка извивка. Вземете малко парченце тиксо като поставите единият край в края на веждата, а другият край долу в края на миглите, след това нанесете очната линия от края на окото посока веждата. След премахване на тиксото вече имате две симетрични очни извивки (завършек), които съвпадат с вашите форми и пропорции на лицето.

Може да имате перфектна очна линия ако използвате тази иновативна писалка за очна линия за която ви споменахме по-горе.
Иновативната писалка за очна линия е комбинирана с печат и писец, като тя ще ви помогне да имате винаги един и същи завършек, защото той се прави чрез печата, с който тя разполага.
Писеца е съвършено тънък и ще направи най-добрата линия, наситена и издръжлива.

А най-хубавото е, че поставената очна линия издържа над 3-4 дни без да се размазва!

Опитайте и споделете вашият резултат.